2019-04-06 Sportshoot Sparta (AV) JO19-1 – BSC’68 JO19-1

Vandaag langs de lijn bij voetbalvereniging SPARTA AV  uit Rotterdam. Op het Hoofdveld speelde SPARTA (AV) JO19-1 tegen BSC'68 JO19-1 uit 's Benthuizen.

De boys van BSC'68 waren gebrand om een postief resultaat te behalen. Bij een winst blijven ze aansluiting houden met de top van de poule. In de eerste helft waren de Spartanen wel heel aanvallend en door een paar verdedigings foutjes stonden de boys van BSC'68 al gauw 2-0 achter. Richting de rust kregen de boys door een paar mooie aanvallen weer kansen voor de goal van Sparta. De 2-1 werd uit zo'n aanval gemaakt terug plaatsten vanaf de achterlijn en de spits nam hem direct op z'n slof. Gelijk er na bleef BSC'68 direct storen op de keeper en ook dat werd beloond met een goal. Zo gingen we de rust in met een gelijk spel. Ruststand 2-2.

Na de rust kwam BSC'68 veel beter uit de startblokken en waren de eerste aanvallen van de 2e helft ook goede kansen voor een goal. De boys van BSC kregen diverse vrije trappen voor de zestien die metr een mooie kopbal werd beloond. De 2-3 stond op het scoreboard. Nu doorpakken. Sparta was niet meer de Sparta van de eerste helft. De vermoeidheid zag je er in slopen. Na een mooie rush van 1 vd boys was de 2-4 een feit en was de missie gelukkig geslaagd. Aan het einde van de wedstrijd was er nog wel een grove overtreding op onze nummer 5. Scheids was resoluut en gaf de rode kaart. Gelukkig kon onze speler wel verder. Maar had zo anders kunnen zijn.

Was niet een top wedstrijd maar op ons karakter toch als winnaar uit de bus gekomen.

Stand in de poule is nu voorlopig 5e.

Eind uitslag: 2 - 4

Hier een aantal foto's van de wedstrijd. Foto's zijn te bestellen via de webshop of stuur even een mail via het contact formulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © Wink Photography - Copyright protected