2018-06-28 Volvo Ocean Race 2018 – Netwerkevent ‘Alle zeilen bij voor Innovatie’

Image

Vandaag aanwezig bij het netwerkevent ‘Alle zeilen bij voor Innovatie


Donderdag 28 juni 2018

Van 13.30 tot 17.30 uur

Locatie Teambase AkzoNobel, Hellingweg 9, Scheveningen

Het netwerkevent ‘Alle zeilen bij voor Innovatie’ op donderdagmiddag 28 juni is op een unieke locatie, midden in de finishweek van de Volvo Ocean Race, zoeken we naar de ultieme matchmaking tussen opgaven van overheden en oplossingen voor die uitdagingen van innovatieve ondernemers en spin-offs.

Tijdens het plenaire programma onthullen enkele publieke partijen hun opgaves waar ze wakker van liggen. Ook inspireren ondernemers de zaal met hun oplossingen. Gedurende de hele middag kunt u informeel contact maken met innovatieve geesten uit de watersector én parallel een groots evenement als de Volvo Ocean Race beleven. Onder andere op een boottocht.

De Volvo Ocean Race is één van de grootste én meest innovatieve sportevenementen ter wereld. De Scheveningse haven wordt gedurende een week omgetoverd tot een groots netwerk event. De Topsector Water zet hier vol op in voor het bedrijfsleven en de publieke sector.

Programma

13:30 – 14:00   Ontvangst Teambase AkzoNobel

14:00 – 15:15   Inhoudelijk Matchmaking Programma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15:15 – 16:30   Boottocht naar Race Village & Innovatie Paviljoen

16:30 – 17:30   Borrel Race Village

 

Hier een aantal foto's van het event. Foto's zijn te bestellen via de webshop of stuur even een mail via het contact formulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © Wink Photography - Copyright protected