2018-02-17 Sportshoot BSC’68 JO17-1 – FC ‘s-Gravenzande JO17-2

Vandaag langs de lijn bij voetbalvereniging BSC'68 uit Benthuizen. Op het Hoofdveld speelde  BSC'68 JO17-1 tegen FC 's Gravenzande JO17-2 uit 's Gravenzande.

De boys van BSC'68 waren gelijk bovenliggende partij. Vrij snel kwamen ze op de 1-0. BSC'68 kreeg wel veel kansen maar het lukte maar niet om de 2e goal te maken. Maar de tegenpartij kwam in de laatste seconden van de 1e helft na het snelle uitverdedigen met een cross pass voor onze keeper en maakte de spits het netjes af. Russtand 1-1.

Na de rust kwam FC 's Gravenzande beter uit de startblokken en hadden de eerste aanvallen van de 2e helft. Maar daar bleef het dan ook bij.  De boys van BSC pakte het spel gelukkig snel weer over. Met diverse aanvallen kwamen we weer dicht bij de goal van de tegenstander. Na een mooie actie over links, moest de keeper buiten zijn strafschopgebied komen. Helaas bij deze actie voor de bal nam hij in de tackle de man mee. Vrije trap op een mooie plek. En geel voor de keeper.

De nemer van de vrijetrap ging er voor en krulde de bal mooi om de muur laag over de grond de hoek in. Een terechte en mooie 2-1.

BSC kwam niet meer in de problemen achter en waren dus bezig om het doel saldo uit te breiden. Het waren er nog 2 die doeltreffen waardoor het einresultaat op 4-1 kwam. Mooi resultaat. Nu een paar weken geen competitie en de volgende wedstrijd is op 10 maart tegen DSO JO17-2.

Eind uitslag: 4 - 1

Hier een aantal foto's van de wedstrijd. Foto's zijn te bestellen via de webshop of stuur even een mail via het contact formulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © Wink Photography - Copyright protected