2018-01-27 Sportshoot Katwijk JO17-1 – BSC’68 JO17-1

Vandaag langs de lijn bij voetbalvereniging vv Katwijk uit Katwijk. Op het veld 3 speelde vv Katwijk JO17-1 tegen BSC'68 JO17-1 uit Benthuizen.

BSC'68 ging gelijk aan het begin opzoek naar de goal. Thuisploeg had niet echt antwoord op de aanvallen van BSC'68. Na een mooie solo gevolgt door een steekpass kon de spits hem mooi in het net leggen. De 0-1 was een feit. BSC'68 bleef maar aanvallen en de 0-2 werd van een afstond er mooi ingeschoten. Katwijk was maar weinig bij onze keeper.

Vlak voor rust maakte BSC'68 nog de 0-3 met een mooi afstandsschot net buiten de 16mtr gebied. Keeper probeerde nog meet een mooie duik hem te houden maar het schot was te scherp de hoek in.

Rust 0-3.

Na de rust kwam Katwijk toch aanvallender uit de kleedkamer. De BSC'68 achterhoede had iets meer te doen maar bleven netjes overeind.  Na een aantal aanvallen had onze keeper nog een schot op goal te verwerken maar dat was het eigenlijk ook wel.

Na toch weer een paar goed opgezette aanvallen kwam de bal voor de goal en de keeper probeerde hem te pakken maar ha hem niet klem, waardoor een BSC'68er die goed was meegelopen hem netjes intikken.

0-4 was een feit. Met als laatste actie van de wedstrijd nog een schot op goal die de keeper van Katwijk en nog netjes uittikte. Het bleef dus 0-4. Een welverdiende overwinning voor de boys van BSC'68.

Eind uitslag: 0 - 4

Hier een aantal foto's van de wedstrijd.

Foto's zijn te bestellen via de webshop of stuur even een mail via het contact formulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © Wink Photography - Copyright protected